fredag 29 juni 2007

Länge sen..

..det uppdaterades här. Har börjat jobba och håller på att flytta, så det kommer tyvärr inte att skötas som det ska veckan som kommer heller.
Men förra veckan så rustades UNO upp av Danne och Henke, vi fick ordning på bromsarna, bytte motorolja, hängde upp avgassystemet lite vettigare, och lyckades också laga läckan i tanken :D UNO är starkare än någonsin, kommer bilder på arbetet snart.
Midsommarafton sätter sig 2/3 av besättningen i UNO, 1/3 är ju som bekant kär :) Vi styr mot Halmstad och har en kanonhelg, bilder kommer..
Red Bulls bidrag till oss har anlänt, ett stort tack! Telenor ringde i veckan och sa att lite prylar är på väg, vad vet jag inte riktigt, men vågar inte riktigt hoppas på en n95 med fritt abbo..

Så här ser alltså läget ut, inga direkta planer för UNO de närmaste veckorna, men därimot ska det uppdateras och fixas här en del. Till sist ett stort grattis till Ida, som kom in på Naprapathögskolan i Sthlm. Grymt jobbat! Trevlig Sommar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo just det grabbar. Glöm inte att om det känns trist och ni gått varandra på nerverna och allt är tungt är det enda som behövs för att vända situationen till det bättre att stanna till vid någon liten skogsdunge och idka könsakt med varandra i vänlighetens tecken. Det brukar jag och Henke använda som "morot" för att sporra oss att plugga hårdare i Kalmar.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Tusen tack killar! Uno är välkommen upp till Stockholm! :D